Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 26 godz.
2 porzioni

Składniki

Preimpasto per pane
  • 1 - 2 g di lievito di birra fresco
    ¼ di cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 125 g di acqua
  • 250 g di farina manitoba
Impasto del pane
  • 65 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di malto di orzo
    ½ cucchiaino di zucchero
  • 25 g di farina di semola di grano duro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1579.4 mg
Białko 14.9 g
Kalorie 2310.2 kJ / 552.2 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 106 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...