Urządzenia i Akcesoria
Pane barese
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 porzioni
Składniki
Lievitino
-
150 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
-
250 g di acqua a temperatura ambiente
-
1 cucchiaio colmo di sale
-
500 g di farina tipo 0
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.5 g
Kalorie
912 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Un gustoso inizio
12 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane al semolino
4 godz.
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Baguette
4 godz.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min