Urządzenia i Akcesoria
Pane barese
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 porzioni
Składniki
Lievitino
-
150 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
-
250 g di acqua a temperatura ambiente
-
1 cucchiaio colmo di sale
-
500 g di farina tipo 0
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.5 g
Kalorie
912 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Un gustoso inizio
12 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane di patate
3 godz.
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Polka (pane francese)
5 godz.
Il pane di Altamura
4 godz.
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pane al semolino
4 godz.