Urządzenia i Akcesoria
番茄炖牛腩
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜 切片5 克
-
京葱 切段35 克
-
干辣椒 切段1 支
-
番茄酱 如:梅林牌100 克
-
番茄 切块400 克
-
牛腩块 热水汆烫,3x3厘米500 克
-
干红葡萄酒35 克
-
桂皮1 块
-
八角1 个
-
盐1 满茶匙
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1299.4 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
896.9 kJ /
214.4 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny