Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 瓣 蒜头
- 40 克 黄油
- 75 克 洋葱 ,切1*1cm块
- 75 克 胡萝卜 ,切1*1cm块
- 350 克 牛腩 ,切1.5*1.5cm块
- 200 克 番茄 ,切块
- 120 克 番茄酱
- 700 克 水
- 120 克 土豆 ,去皮,切1*1cm块
- 1 茶匙 盐 ,可根据个人口味调节
- 100 克 红肠 ,切1*1cm块
- 150 克 卷心菜 ,切1*1cm片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2221.8 kJ / 531 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 40.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 351.1 mg