Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜头
- 10 克 油
- 10 克 姜, 切片
- 30 克 辣豆瓣酱
- 600 克 牛肉, 汆烫去血水,切块
- 200 克 洋葱, 切块
- 50 克 酱油
- 700 克 番茄, 切块
- 100 克 红葡萄酒
- 330 克 麦芽啤酒
- 10 克 葱, 切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 773 kJ / 184 kcal
- Białko
- 17.055 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 4.653 g
- Błonnik
- 1.718 g