番茄炖牛肉
TM31 TM5 TM6

番茄炖牛肉

3.7 (18 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜头
  • 10 克 油
  • 10 克 姜, 切片
  • 30 克 辣豆瓣酱
  • 600 克 牛肉, 汆烫去血水,切块
  • 200 克 洋葱, 切块
  • 50 克 酱油
  • 700 克 番茄, 切块
  • 100 克 红葡萄酒
  • 330 克 麦芽啤酒
  • 10 克 葱, 切葱花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
773 kJ / 184 kcal
Białko
17.055 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
4.653 g
Błonnik
1.718 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy