Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 牛腩 ,切块,焯水洗净。
- 1300 克 水
- 2 小片 姜
- 10 克 料酒
- 220 克 白萝卜 ,切滚刀块
- 1 茶匙 盐 ,根据个人口味调节
- 5 克 香菜 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 931.7 kJ / 222.7 kcal
- Białko
- 31.7 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Błonnik
- 0.8 g