Urządzenia i Akcesoria
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
3 oz feta cheese, cut into piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces3 oz
-
onions halved3 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces8 oz
-
oil½ oz
-
1 stock cubeshomemade chicken stock paste1 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)12 oz
-
½ oz brown sugar, cut into pieces (see tip)piloncillo cut into pieces (see tip)½ oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)½ - 1 oz
-
dried bay leaf1
-
6 taco shellsMexican tostadas6
-
sour cream3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1889 mg
Białko
69.9 g
Kalorie
5232.9 kJ /
1250.7 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
22.4 g
Węglowodany
139.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Enchiladas
40 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Tortilla Soup
25 min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 min
Mashed Potatoes
50 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Ground Beef Taco Filling
25 min
Tinga de Pollo
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min