Urządzenia i Akcesoria
Tinga de pollo (shredded chicken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
chipotle chillies dried, stems removed, to taste20 - 30 g
-
brown onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)300 g
-
olive oil30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
white sugar30 g
-
dried bay leaves2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
83.4 mg
Białko
38.8 g
Kalorie
1117.3 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tinga de Pollo
40 min
Mexican Lasagna
1 godz. 20 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Chicken Enchiladas
40 min
Quick turkey taco bowl
15 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.