Urządzenia i Akcesoria
Tinga de pollo (shredded chicken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
chipotle chillies dried, stems removed, to taste20 - 30 g
-
brown onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
fresh tomatoes (approx. 4), blanched, skins removed and deseeded (see Tips)300 g
-
olive oil30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
white sugar30 g
-
dried bay leaves2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
83.4 mg
Białko
38.8 g
Kalorie
1117.3 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Quick turkey taco bowl
15 min
Chicken Mole
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Tinga de Pollo
40 min