Peperoni in agrodolce

Peperoni in agrodolce

4.9 96 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di peperoni gialli, rossi e verdi, puliti e a pezzi (5 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 15 g di zucchero
  • 20 g di aceto balsamico

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1200.4 mg
Białko 18.3 g
Kalorie 2458.4 kJ / 587.6 kcal
Tłuszcz 18.2 g
Błonnik 44.3 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 121.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...