Urządzenia i Akcesoria
Jogurt naturalny na Varomie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
4 porcje
Składniki
-
60 g jogurtu naturalnego
-
400 g pełnotłustego mleka
-
20 g cukru (opcjonalnie)
-
250 g wody
-
1 płaska łyżeczka witaminy C, w proszku15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
52.5 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
300.4 kJ /
71.8 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PROSTE POMYSŁY
214 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Orzechy włoskie w karmelu
1 godz. 30 min
Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 5 min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Jogurt kokosowy (wegański)
12 godz. 25 min
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Karmelowy budyń
1 godz.
Orzeszki ziemne w karmelu
1 godz. 30 min
Lody z solonym karmelem
14 godz.
Napój migdałowy z moczonych migdałów
6 godz. 10 min