Béchamel sauce

3.3 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
725 g

Składniki

  • butter
    55 g
  • plain flour
    55 g
  • milk
    600 g
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • ground nutmeg (opcjonalnie)
    3 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 725 g

Sód 2009.3 mg
Białko 25.4 g
Kalorie 4023.4 kJ / 961.6 kcal
Tłuszcz 65 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 39.8 g
Węglowodany 71.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...