Buttercream icing

Buttercream icing

4.0 52 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
380 g

Składniki

  • icing sugar (see Tips)
    250 g
  • unsalted butter cut into pieces and softened
    120 g
  • boiling water
    2 tsp
  • natural vanilla extract (opcjonalnie)
    1 ½ tsp

Wartości odżywcze na 380 g

Kalorie 1832.9 kcal / 7668.9 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 97.3 g
Węglowodany 249.6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 61.7 g
Sód 18.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...