Urządzenia i Akcesoria
Buttercream icing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
380 g
Składniki
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract (opcjonalnie)1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 380 g
Sód
18.6 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
7668.9 kJ /
1832.9 kcal
Tłuszcz
97.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
249.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pikelets
35 Min
Dark chocolate frosting
10 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Custard
10 Min
Chocolate chip cookies
50 Min
Chocolate chip muffins
40 Min
Basic vanilla cake
55 Min
Buttercream icing
5 Min
Too easy chocolate cake
50 Min
Basic vanilla cupcakes
35 Min