Buttercream icing

4.1 55 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
380 g

Składniki

  • icing sugar (see Tips)
    250 g
  • unsalted butter cut into pieces and softened
    120 g
  • boiling water
    2 tsp
  • natural vanilla extract (opcjonalnie)
    1 ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 380 g

Sód 18.6 mg
Białko 1.1 g
Kalorie 7668.9 kJ / 1832.9 kcal
Tłuszcz 97.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 61.7 g
Węglowodany 249.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...