Buttercream icing
TM6 TM5 TM31

Buttercream icing

4.2 (50 ocen)

Składniki

  • 250 g icing sugar (see Tips)
  • 120 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 2 tsp boiling water
  • 1 ½ tsp natural vanilla extract (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 380 g
Kalorie
7668.9 kJ / 1832.9 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
249.6 g
Tłuszcz
97.3 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Błonnik
0 g
Sód
18.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy