Urządzenia i Akcesoria
普羅旺斯燉菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊180 克
-
蒜頭3 粒
-
橄欖油30 克
-
熟蕃茄 切塊 (2-3公分)450 克
-
紅甜椒 切塊 (2-3公分)150 克
-
乾燥綜合香草 (如: 百里香、迷迭香、馬郁蘭、羅勒、巴西利)1 ½ 大匙
-
鹽1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ - 1 茶匙
-
茄子 切塊 (2-3公分)450 克
-
櫛瓜 切塊 (2-3公分)300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
593.6 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
459 kJ /
109.7 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan