
Urządzenia i Akcesoria
金桔漬甜菜根
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
1 完整食譜
Składniki
-
甜菜根 ,去皮,切條(約1×1×4公分)200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切條(約1×1×4公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖60 克
-
水80 克
-
蘋果醋20 克
-
金桔 ,只取汁120 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
396.7 kcal /
1658.3 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
103 g
Błonnik
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

這樣吃最美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan