金桔漬甜菜根
TM5 TM6

金桔漬甜菜根

(Brak ocen)

Składniki

  • 200 克 甜菜根 ,去皮,切條(約1×1×4公分)
  • 200 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條(約1×1×4公分)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 60 克 糖
  • 80 克 水
  • 20 克 蘋果醋
  • 120 克 金桔 ,只取汁

Wartości odżywcze
na 1 整份食譜
Kalorie
1658.3 kJ / 396.7 kcal
Białko
5.9 g
Węglowodany
103 g
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
11.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy