金桔漬甜菜根

金桔漬甜菜根

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
1 完整食譜

Składniki

  • 甜菜根 ,去皮,切條(約1×1×4公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切條(約1×1×4公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 60 克
  • 80 克
  • 蘋果醋
    20 克
  • 金桔 ,只取汁
    120 克

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 396.7 kcal / 1658.3 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 103 g
Błonnik 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...