
Urządzenia i Akcesoria
舞菇炊飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 ,切片,再切¼30 克
-
新鮮香菇 ,切片45 克
-
油15 克
-
舞菇 ,(約1 包),從根部撕開100 克
-
醬油25 克
-
味醂25 克
-
米醋5 克
-
米 ,洗淨,瀝乾200 克
-
水650 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
238.7 kcal /
998.7 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
43.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
356.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

秋冬山珍
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan