
Urządzenia i Akcesoria
法式洋蔥濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
洋蔥 (約4-5顆小洋蔥),對半或垂直切成楔形500 克
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊80 克
-
橄欖油30 克
-
奶油20 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
黑糖1 ½ 茶匙
-
白醋50 克
-
麵粉25 克
-
水800 克
-
牛肉高湯塊1 塊
-
乾燥月桂葉1 片
-
新鮮百里香葉1 大匙
-
法國麵包 ,略乾硬,或其他乾硬麵包12 片 (薄片)
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
234 kcal /
979 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
819 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

切片刨絲神器
19 Przepisów
Tajwan
Tajwan