鑲蔬菜

鑲蔬菜

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 櫛瓜 (約130克)
    2 條
  • 茄子 (約400克)
    2 條
  • 白洋蔥 (約120克)
    2 顆
  • 500 克
  • 特級初榨橄欖油 多備一些塗抹和烤前淋灑用
    10 克
  • 麵包粉
    100 克
  • 新鮮羅勒葉
    10 片
  • 1 顆
  • 牛奶
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 243 kcal / 1018 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...