Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 條 櫛瓜 (約130克)
- 2 條 茄子 (約400克)
- 2 顆 白洋蔥 (約120克)
- 500 克 水
- 10 克 特級初榨橄欖油, 多備一些塗抹和烤前淋灑用
- 100 克 麵包粉
- 10 片 新鮮羅勒葉
- 1 顆 蛋
- 20 克 牛奶
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1018 kJ / 243 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 5.7 g