蘑菇濃湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 人份

Składniki

  • 蘑菇 切塊
    600 克
  • 750 - 850 克
  • 牛奶
    300 克
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    1 ½
    1 ½ 滿茶匙 蔬菜高湯醬
  • 麵粉
    75 克
  • ½ - 1 茶匙
  • 鮮奶油
    75 克
  • 新鮮巴西利 只取葉子
    6 枝
  • 奶油乳酪 (opcjonalnie)
    60 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 328.1 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 592.1 kJ / 141.5 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...