Urządzenia i Akcesoria
蘑菇濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 人份
Składniki
-
蘑菇 切塊600 克
-
水750 - 850 克
-
牛奶300 克
-
1 ½ 滿茶匙 蔬菜高湯醬蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)1 ½
-
麵粉75 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
鮮奶油75 克
-
新鮮巴西利 只取葉子6 枝
-
奶油乳酪 (opcjonalnie)60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
328.1 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
592.1 kJ /
141.5 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
15.7 g