
Urządzenia i Akcesoria
黑糖糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 人份
Składniki
-
黑糖100 克
-
水 (含料理和蒸煮用)720 克
-
泡打粉1 茶匙
-
中筋麵粉90 克
-
太白粉 (樹薯粉)45 克
-
蔬菜油 (如:葵花油)1 大匙
-
核桃 ,切碎30 克
-
小蘇打粉¼ 茶匙
-
白芝麻20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
216.3 kcal /
904.4 kJ
Białko
3.2 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
34.4 g
Błonnik
1.425 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan