Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 黑糖
- 720 克 水 (含料理和蒸煮用)
- 1 茶匙 泡打粉
- 90 克 中筋麵粉
- 45 克 太白粉 (樹薯粉)
- 1 大匙 蔬菜油 (如:葵花油)
- 30 克 核桃 ,切碎
- ¼ 茶匙 小蘇打粉
- 20 克 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 904.4 kJ / 216.3 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 34.4 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1.425 g