Espagueti carbonara

Espagueti carbonara

4.5 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones

Składniki

  • 90 g de queso parmesano en trozos
  • 45 g de queso pecorino (opcjonalnie)
  • 20 g de echalote
  • 230 g de cubos de tocino ahumado, en cubos (1 cm)
  • 25 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1500 g de agua
  • 1 cda de sal fina
  • 530 g de spaghetti
  • 4 huevos
  • 2 yemas de huevo
  • 3 pizcas de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 912 mg
Białko 26.7 g
Kalorie 2754.5 kJ / 658.4 kcal
Tłuszcz 29.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 69.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...