Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Espagueti
- 1200 g de agua
- 1 diente de ajo
- 2 hojas de laurel, secas
- 25 g de aceite de oliva
- 5 g de sal
- 350 g de espagueti
- 30 g aceite de oliva, para rociar la pasta
Salsa
- 4 jitomates, en cuartos
- 1 diente de ajo
- 1 cebolla blanca
- 2 chiles chipotles adobados
- 40 g de aceite de oliva
- 1 pizca de orégano
- 2 latas de atún en aceite o en agua, escurrida
-
1
cdita de sal
lub 1 cdita de concentrado de caldo de pollo - 100 g de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2701 kJ / 643 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 79 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con verduras verdes
45 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Caldo de pollo con arroz
35 Min
Arroz Blanco
35 Min
Espagueti con champiñones y tocino
35 Min
Penne con espinaca y salchicha
30min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30min
Espagueti a la boloñesa
50 Min
Pasta cremosa con calabacitas
45 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Espaguetti con albóndigas
55 Min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50 Min