Spaguetti carbonara

4.1 62 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones

Składniki

  • 60 g de queso parmesano en trozos
  • 30 g de queso pecorino (opcjonalnie)
  • 1 echalot (30 g)
  • 150 g de cubos de tocino
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1200 g de agua
  • ¾ cucharadita de sal
  • 350 g de spaghetti
  • 3 huevos
  • 1 yema de huevo
  • 2 pizcas de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 27 g
Kalorie 2528 kJ / 604 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...