![Spaguetti carbonara Spaguetti carbonara](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/61FCB2B2-DB84-4A68-ABB8-F9FBA800BCA3/Derivates/FCB48A53-86F0-4697-BE75-7B7CE9B49EBE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 30 g de queso pecorino (opcjonalnie)
- 1 echalot (30 g)
- 150 g de cubos de tocino
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1200 g de agua
- ¾ cucharadita de sal
- 350 g de spaghetti
- 3 huevos
- 1 yema de huevo
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2528 kJ / 604 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta de jitomate y chorizo
25 Min
Arroz blanco con verduras
40 min
Limonada
5 Min
Fetuccini a la crema
30 min
Fettuccini Alfredo
30 min
Arroz en caldo de jitomate
30 min
Macarrones con queso
40 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Espagueti con champiñones y tocino
35 min
Espagueti carbonara
40 min
Espagueti a la boloñesa
50 min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min