Masa para pizza

Masa para pizza

4.9 421 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porciones

Składniki

  • 220 g de agua a temperatura ambiente
  • 1 cdita de azúcar
    1 cdita polvo de malta
  • 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
    2 cditas de levadura seca instantánea, (8 g)
  • 400 g de harina
  • 30 g de aceite de oliva extra virgen y un poco más para engrasar
  • 1 cdita de sal fina

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 901.3 kcal / 3770.8 kJ
Białko 24.7 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 158.8 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 1176.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...