Urządzenia i Akcesoria
Masa para pizza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porciones
Składniki
-
220 g de agua a temperatura ambiente
-
1 cdita polvo de malta1 cdita de azúcar
-
2 cditas de levadura seca instantánea, (8 g)20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
400 g de harina
-
30 g de aceite de oliva extra virgen y un poco más para engrasar
-
1 cdita de sal fina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
1176.6 mg
Białko
24.7 g
Kalorie
3770.8 kJ /
901.3 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
158.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa boloñesa
35 min
Salsa Bechamel TM6
15 min
Masa para pizza
1 godz.
Azúcar pulverizada
5 min
Cebolla caramelizada 200 g
40 min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Mayonesa
5 min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Arroz a la cubana (Hestan Cue™)
1 godz.
Bizcocho de zanahoria
1 godz. 55 min
Lasaña boloñesa TM6
2 godz. 30 min
Espagueti carbonara
40 min