Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 20 g de apio, en trozos
- 30 g de hojas de perejil fresco
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 30 g de vino blanco
- 2 ½ cdita de sal
- pimienta negra molida, al gusto
- 800 g de carne molida de res
- 1 cda de orégano seco
- 1500 g de agua
- aceite de oliva, un chorrito
- 500 g de espagueti
- queso parmesano, rallado al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3318 kJ / 790 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 93 g
- Tłuszcz
- 19 g
Alternatywne przepisy
Caldo de res
1h 15 min
Arroz blanco con verduras
40 min
Caldo de pollo con arroz
35 min
Macarrones boloñesa
40 min
Arroz Blanco
35 min
Arroz rojo
1 godz. 25 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 dk
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min
Arroz blanco con verduras
40 min
Pasta con carne molida
45 min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50 min
Arroz primavera
40 min