Espagueti a la boloñesa

Espagueti a la boloñesa

4.1 346 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 porciones

Składniki

  • 100 g de cebolla
  • 1 diente de ajo
  • 20 g de apio en trozos
  • 30 g de hojas de perejil fresco
  • 30 g de aceite de oliva
  • 400 g de jitomate en cuartos
  • 30 g de vino blanco
  • 2 ½ cdita de sal
  • pimienta negra molida al gusto
  • 800 g de carne molida de res
  • 1 cda de orégano seco
  • 1500 g de agua
  • aceite de oliva un chorrito
  • 500 g de espagueti
  • queso parmesano, rallado al gusto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 59 g
Kalorie 3318 kJ / 790 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...