Pasta jajeczna

4.9 296 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
5 porcji

Składniki

  • 15 - 20 g cebuli
  • 3 jajka ugotowane na twardo, obrane, przekrojone na pół
  • 1 łyżka majonezu
  • ½ - 1 łyżka koperku, świeżego tylko liście, posiekanego (opcjonalnie)
  • 1 szczypta pieprzu białego, mielonego
  • ¼ łyżeczki soli ziołowej
  • 1 łyżeczka musztardy łagodnej

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 180.8 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 246.8 kJ / 59 kcal
Tłuszcz 4.7 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...