Urządzenia i Akcesoria
Pasta jajeczna
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
5 porcji
Składniki
-
15 - 20 g cebuli
-
3 jajka ugotowane na twardo, obrane, przekrojone na pół
-
1 łyżka majonezu
-
½ - 1 łyżka koperku, świeżego tylko liście, posiekanego (opcjonalnie)
-
1 szczypta pieprzu białego, mielonego
-
¼ łyżeczki soli ziołowej
-
1 łyżeczka musztardy łagodnej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
180.8 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
246.8 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta z warzyw z rosołu
40 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Wiosenny twarożek
5 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Twarożek kanapkowy
5 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z wędliny
10 min
Tzatziki
15 min