Urządzenia i Akcesoria
Piadina romagnola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 porzione
Składniki
Impasto
-
50 g di latte
-
20 g di strutto
-
100 g di farina tipo 00
-
2 pizzichi di lievito istantaneo per torte salate
-
1 pizzico di sale
Farcia
-
50 g di crescenza50 g di formaggio Squacquerone
-
25 g di prosciutto crudo di Parma a fette
-
15 - 20 g di rucola
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
24.5 g
Kalorie
2711 kJ /
648 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Piadina romagnola farcita
55 min
Focaccine fantasia
2 godz. 5 min
Baguette
4 godz.
Pizza Margherita
2 godz.
Pasta all'uovo
1 godz.
Grissini stirati
2 godz.
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Crostini dorati
4 godz. 30 min
Pane per hamburger
3 godz. 20 min
Tigelle
3 godz. 50 min