Urządzenia i Akcesoria
Pasta z serka z rzodkiewką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 porcji
Składniki
-
4 łyżki szczypiorku, świeżego, posiekanego, plus dodatkowa ilość do dekoracji4 łyżki rzeżuchy bez łodyżek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
80 - 100 g rzodkiewki
-
250 g serka kremowego
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
211.3 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
365.6 kJ /
87.4 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Serek ziołowy
48 godz. 15 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 min
Wiosenny twarożek
5 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Twarożek kanapkowy
5 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z wędliny
10 min