Urządzenia i Akcesoria
Pasta z serka z rzodkiewką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 porcji
Składniki
-
4 łyżki szczypiorku, świeżego, posiekanego, plus dodatkowa ilość do dekoracji4 łyżki rzeżuchy bez łodyżek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
80 - 100 g rzodkiewki
-
250 g serka kremowego
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
211.3 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
365.6 kJ /
87.4 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska