Scaloppine ai funghi

Scaloppine ai funghi

4.0 21 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • 25 - 30 g di farina tipo 00
  • 300 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 15 g di burro
  • ½ - 1 spicchio di aglio a piacere
  • 100 g di funghi champignon freschi a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 10 g di vino bianco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 34.1 g
Kalorie 1298 kJ / 310.2 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...