Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
3 raciones
Składniki
-
500 g de tomates pera maduros y rojos cortados en dos
-
½ diente de ajo
-
25 g de pimiento verde cortado en trozos
-
20 g de cebolla
-
35 g de pepino parcialmente pelado y cortado en trozos
-
15 g de vinagre
-
½ cucharadita de sal
-
25 - 50 g de aceite de oliva virgen extra
-
4 cubitos de hielo
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
397.6 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
620.2 kJ /
148.2 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

A la mesa 2021
10 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

A la mesa 2023
10 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Cocina fácil y saludable
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Recetas a mi medida
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Recetas para la felicidad
20 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Thermomix® TM7 como nunca antes
227 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ventana al mundo
36 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania