Fumet de pescado y gambas

4.8 282 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
800 g

Składniki

  • de gambas arroceras crudas (solo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
    200 g
  • puerro cortado en trozos (3 cm)
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    25 g
  • de agua
    800 g
  • de huesos de rape
    150 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de perejil fresco
    2 ramitas

Wartości odżywcze na 800 g

Kalorie 719 kcal / 3010 kJ
Białko 77.2 g
Tłuszcz 38.9 g
Węglowodany 14.6 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 4408.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...