Fumet de pescado y gambas

4.8 301 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
800 g

Składniki

  • 200 g de gambas arroceras crudas (solo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
  • 1 puerro cortado en trozos (3 cm)
  • 25 g de aceite de oliva virgen extra
  • 800 g de agua
  • 150 g de huesos de rape
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 ramitas de perejil fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 800 g

Sód 4408.9 mg
Białko 77.2 g
Kalorie 3010 kJ / 719 kcal
Tłuszcz 38.9 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...