Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de azúcar
- 45 g de mantequilla en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 6719 kJ / 1607 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 105.9 g
- Tłuszcz
- 125.1 g
- Błonnik
- 19.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 Std. 45 Min
Frosting de chocolate y mantequilla
10p
Almíbar básico
10p
Tarta Sacher
3h
Ganache de chocolate blanco
1hod. 5min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20 min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 Std. 30 Min
Coberturas de chocolate y aceite
15p
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5hod.