Urządzenia i Akcesoria
Ganache de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
375 g
Składniki
-
150 g de nata (35% de grasa)
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
30 g de azúcar
-
45 g de mantequilla en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 375 g
Białko
14.3 g
Kalorie
6719 kJ /
1607 kcal
Tłuszcz
125.1 g
Błonnik
19.7 g
Węglowodany
105.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.
Baño de chocolate
5 min
Almíbar básico
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Crema de mantequilla
5 min
Glaseado blanco
5 min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Coberturas de chocolate y aceite
15 min
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min