Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- Wartości odżywcze
- na 230 g
- Kalorie
- 5052 kJ / 1209 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 113.2 g
- Tłuszcz
- 76.8 g
- Błonnik
- 18.3 g
Alternatywne przepisy
Baño de azúcar
5min
Ganache de chocolate
1h 10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Bizcocho genovés
1u. 50min
Piononos de chocolate y fresa
30 min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Ganache de chocolate blanco
1h 5 min
Almíbar básico
10min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Azúcar glas
5min