Urządzenia i Akcesoria
Ganache de chocolate blanco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
300 g
Składniki
-
60 g de nata (35% de grasa)
-
150 g de chocolate blanco en trozos
-
20 g de azúcar
-
70 g de mantequilla en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Białko
14.4 g
Kalorie
6911 kJ /
1653 kcal
Tłuszcz
127.7 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.
Baño de chocolate
5 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Crema de mantequilla
5 min
Glaseado blanco
5 min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Tarta de chocolate con toffee salado
2 godz. 40 min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 godz. 45 min