Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- 20 g de azúcar
- 70 g de mantequilla en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 6911 kJ / 1653 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 11.6 g
- Tłuszcz
- 127.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 Std. 45 Min
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Frosting de chocolate y mantequilla
10p
Red velvet cake
5hod.
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3 Std. 30 Min
Red velvet cupcakes
1óra
Bizcocho triple de chocolate
2h 20 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 Std. 30 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5hod.
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5hod.