Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 100 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 3 claras de huevo
- 100 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Chocolate
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Błonnik
- 0.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magdalenas
1h
Masa sablé
1 Std. 50 Min
Galletas de mantequilla
50min
Rebojos zamoranos
50min
Bizcochos de soletilla
35min
Lenguas de gato
40 min
Glaseado blanco
5min
Galletas de chocolate craqueladas
4 Std.
Muffins con pepitas de chocolate
1h
Galletas danesas
35min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 Std. 15 Min