Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Frosting de chocolate y mantequilla
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 200 g de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13976.5 kJ / 3343.7 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 287.6 g
- Tłuszcz
- 237.5 g
- Błonnik
- 24.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake pops
2h
Ganache de chocolate
1h 10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45 min
Crema de mantequilla
5min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min