Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Frosting de chocolate y mantequilla
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 200 g de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 13976.5 kJ / 3343.7 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 287.6 g
- Tłuszcz
- 237.5 g
- Błonnik
- 24.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Ganache de chocolate
1h 10min
Red velvet cake
5h
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Chocolate fudge cake
5h 45min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Ganache de chocolate blanco
1h 5 min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Crema de mantequilla
5 min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min