Urządzenia i Akcesoria
Frosting de chocolate y mantequilla
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
600 g
Składniki
Frosting de chocolate y mantequilla
-
200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
-
200 g de azúcar glas
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 600 g
Białko
14 g
Kalorie
13976.5 kJ /
3343.7 kcal
Tłuszcz
237.5 g
Błonnik
24.2 g
Węglowodany
287.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Red velvet cupcakes
1 godz.
Chocolate fudge cake
5 godz. 45 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.
Fondant (pasta de azúcar)
5 min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 min
Frosting de mascarpone y cacao
10 min
Cupcakes de vainilla
1 godz.
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 godz. 45 min