Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 6 yemas de huevo
- 150 g de azúcar
- 180 g de harina de repostería
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 213 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Lenguas de gato con chocolate
40 Min
Magdalenas chocolate
1 Std.
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Brazo de gitano
3 godz.
Magdalenas
1 Std.
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Rebojos zamoranos
50min
Galletas danesas
35min
Baño de chocolate
5min
Magdalenas de nata
1 Std.