Hazelnut Bavarian

Hazelnut Bavarian

4.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portion

Składniki

  • titanium strength gelatine leaves
    4
  • hazelnuts toasted
    100 g
  • pouring (whipping) cream chilled (see Tips)
    500 g
  • egg yolks
    6
  • caster sugar
    120 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • water or rum, for brushing
    1 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 35.2 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 1629.8 kJ / 388 kcal
Tłuszcz 33.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 15.7 g
Węglowodany 17.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...