Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut Bavarian
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portion
Składniki
-
titanium strength gelatine leaves4
-
hazelnuts toasted100 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
egg yolks6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water or rum, for brushing1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
35.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1629.8 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate mousse soufflés
55 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 godz. 30 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Steamed lemon cake
2 godz. 20 min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min