Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portion
Składniki
-
titanium strength gelatine leaves4
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
caster sugar to taste150 g
-
vanilla bean paste or vanilla sugar1 tsp
-
water or cognac, for brushing1 tbsp
-
fresh seasonal berries for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
39.4 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1318.6 kJ /
313.9 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit coulis
10 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Profiteroles
2 godz.
Choux pastry
1 godz.
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Saint-Honore
2 godz. 45 min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 godz. 50 min
Almond tuiles
30 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min