Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portion
Składniki
-
titanium strength gelatine leaves4
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
caster sugar to taste150 g
-
vanilla bean paste or vanilla sugar1 tsp
-
water or cognac, for brushing1 tbsp
-
fresh seasonal berries for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
39.4 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1318.6 kJ /
313.9 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate mousse soufflés
55 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Crème caramels
7 godz. 45 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Brioche fruit tarts
4 godz.
Golden baklava
25 godz. 25 min
Pavlova
6 godz.