Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portion
Składniki
-
titanium strength gelatine leaves4
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
caster sugar to taste150 g
-
vanilla bean paste or vanilla sugar1 tsp
-
water or cognac, for brushing1 tbsp
-
fresh seasonal berries for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
39.4 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1318.6 kJ /
313.9 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Hazelnut meringue roulade
1 godz. 30 min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 godz. 30 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Sable choux with lime ganache
26 godz.
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min