Urządzenia i Akcesoria
Salted caramel sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
pure maple syrup50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
2363.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
7056 kJ /
1680 kcal
Tłuszcz
132 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
84.6 g
Węglowodany
135.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel vanilla bourbon sauce
40 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Chocolate sauce
20 min
Chocolate ganache
20 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Choux pastry
1 godz.
Traditional crème brûlée
25 godz.
Lemon curd
20 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Sticky toffee puddings
1 godz.
Butterscotch sauce
10 min
Fruit coulis
10 min