Urządzenia i Akcesoria
Vanilla sauce (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
full cream milk300 g
-
egg yolks4
-
white sugar50 g
-
vanilla bean½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
36.7 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
649.6 kJ /
154.7 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Hollandaise sauce
15 min
Strawberry jam
55 min
Profiteroles
2 godz.
Béchamel sauce
20 min
Steamed orange puddings
1 godz. 25 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Crème anglaise
15 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Lemon or lime butter
15 min