Vanilla sauce (crème anglaise)

4.0 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • full cream milk
    300 g
  • egg yolks
    4
  • white sugar
    50 g
  • vanilla bean
    ½

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 36.7 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 649.6 kJ / 154.7 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 17.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...