Urządzenia i Akcesoria
Vanilla sauce (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
full cream milk300 g
-
egg yolks4
-
white sugar50 g
-
vanilla bean½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
36.7 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
649.6 kJ /
154.7 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt dressing
10 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Crème brûlée
7 godz.
Béarnaise sauce
10 min
Béchamel sauce
20 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Tiffin slice
4 godz. 30 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Steamed chocolate and prune puddings
1 godz. 30 min
Crème anglaise
15 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Pavlova
6 godz.