Urządzenia i Akcesoria
Pizza Margherita
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
water room temperature220 g
-
sugar or malt powder (optional)1 tsp
-
fresh yeast crumbled or 2 tsp dried instant yeast20 g
-
baker's flour400 g
-
salt1 tsp
Margherita topping
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing if needed1 tbsp
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)250 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
fresh basil leaves torn into pieces, plus extra for garnishing5 - 7
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1106.4 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
2543.8 kJ /
607.3 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sunday morning breakky bake
1 godz. 15 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Chai tea
15 min
Chocolate chip muffins
40 min
Butter biscuits
50 min
Potato cakes
45 min
Pan pizza
30 min
Apple tart
1 godz.
Orange juice
5 min
Fruit ice cream
10 min
Strawberry milkshake
5 min