
Urządzenia i Akcesoria
Pizza Margherita
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
water room temperature220 g
-
sugar or malt powder (optional)1 tsp
-
fresh yeast crumbled or 2 tsp dried instant yeast20 g
-
baker's flour400 g
-
salt1 tsp
Margherita topping
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing if needed1 tbsp
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)250 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
fresh basil leaves torn into pieces, plus extra for garnishing5 - 7
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
607.3 kcal /
2543.8 kJ
Białko
24.2 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
74.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Sód
1106.4 mg