Lasagne de la mer

Lasagne de la mer

4.0 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    20 g
  • de vin blanc sec
    150 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    600 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    600 g
  • de fécule de maïs
    50 g
  • de lait de soja
    350 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de sauce tomate maison
    300 g
  • de champignons de Paris frais émincés en lamelles
    200 g
  • de crevettes cuites, décortiquées
    300 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de lasagne
    12 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 343 kcal / 1447 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...