Urządzenia i Akcesoria
Gluten free lemon tart
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Crust
-
blanched almonds30 g
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup90 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
coconut flour90 g
-
salt¼ tsp
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
Filling
-
unsalted butter110 g
-
eggs4
-
caster sugar150 g
-
lemon juice (approx. 3 lemons)100 g
-
orange juice (approx. 1 large orange)50 g
-
whipped cream to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
294.2 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
2428.7 kJ /
578.2 kcal
Tłuszcz
39.7 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
26.9 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana sesame cake
4 godz. 20 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free fruit mince pies
1 godz. 15 min
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
The ultimate low carb celebration cake
1 godz. 20 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.