Gluten free lemon tart
TM6 TM5 TM31

Gluten free lemon tart

4.1 (37 ocen)

Składniki

Crust

  • 30 g blanched almonds
  • 100 g coconut oil
  • 90 g pure maple syrup
  • 2 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 90 g coconut flour
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)

Filling

  • 110 g unsalted butter
  • 4 eggs
  • 150 g caster sugar
  • 100 g lemon juice (approx. 3 lemons)
  • 50 g orange juice (approx. 1 large orange)
  • whipped cream, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2428.7 kJ / 578.2 kcal
Białko
10.7 g
Węglowodany
46.5 g
Tłuszcz
39.7 g
Tłuszcz nasycony
26.9 g
Błonnik
7.1 g
Sód
294.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy