Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 95 克 牛奶
- 40 克 糖
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 210 克 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- 30 克 蛋
- 10 克 奶粉
- ½ 茶匙 鹽
- 35 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 奶油 ,少許,刷油用
- 200 克 椰子餡 (市售或自製)
- 30 克 葡萄乾
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 5174 kJ / 1237 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 165 g
- Tłuszcz
- 56.5 g
- Błonnik
- 8 g