
Urządzenia i Akcesoria
整顆蕃茄飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
雞高湯1150 克
-
白米200 克
-
蕃茄 在表皮刮十字1 粒
-
新鮮香菇 切丁3 朵
-
綜合蔬菜 切丁,(如:紅蘿蔔、豌豆和玉米)70 克
-
蠔油2 茶匙
-
蕃茄醬2 茶匙
-
香油½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
268 kcal /
1124 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
1.9 g
Węglowodany
56.4 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

米食萬歲
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan