鮭魚蓋飯
TM5 TM6

鮭魚蓋飯

4.5 (22 oceny)

Składniki

  • 2 顆 蛋
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 20 克 鮮奶油
  • 300 克 新鮮去骨鮭魚片 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 1200 克 水
  • 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
  • 5 克 醬油膏
  • 5 克 蔥 ,切蔥花,(裝飾用)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
297150.5 kJ / 620.9 kcal
Białko
52.3 g
Węglowodany
79.4 g
Tłuszcz
18.7 g
Tłuszcz nasycony
310.6 g
Błonnik
0.6 g
Sód
481.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy