Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 顆 蛋
- ¼ 茶匙 鹽
- 20 克 鮮奶油
- 300 克 新鮮去骨鮭魚片 ,去皮,切塊(約3公分)
- 1200 克 水
- 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- 5 克 醬油膏
- 5 克 蔥 ,切蔥花,(裝飾用)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 297150.5 kJ / 620.9 kcal
- Białko
- 52.3 g
- Węglowodany
- 79.4 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 310.6 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 481.6 mg