鮭魚蓋飯

鮭魚蓋飯

4.5 22 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 2 顆
  • ¼ 茶匙
  • 鮮奶油
    20 克
  • 新鮮去骨鮭魚排 去皮,切塊(約3公分)
    300 克
  • 1200 克
  • 白米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 醬油膏
    5 克
  • 切蔥花,(裝飾用)
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 481.6 mg
Białko 52.3 g
Kalorie 297150.5 kJ / 620.9 kcal
Tłuszcz 18.7 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 310.6 g
Węglowodany 79.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...