醬燒豬肉蓋飯

醬燒豬肉蓋飯

4.6 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

醬燒豬肉
  • 豬五花火鍋肉片 ,切小片(約5公分)
    300 克
  • 醬油
    25 克
  • 米酒
    20 克
  • 味醂
    25 克
  • 20 克
  • 洋蔥 ,切絲
    120 克
  • 15 克
蒸煮
  • 1200 克
  • 白米 ,洗淨,瀝乾
    200 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 1058.8 kcal / 4425.6 kJ
Białko 32.3 g
Tłuszcz 59.2 g
Węglowodany 94.4 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 103.3 g
Sód 586 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...