
Urządzenia i Akcesoria
醬燒豬肉蓋飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
醬燒豬肉
-
豬五花火鍋肉片 ,切小片(約5公分)300 克
-
醬油25 克
-
米酒20 克
-
味醂25 克
-
薑20 克
-
洋蔥 ,切絲120 克
-
油15 克
蒸煮
-
水1200 克
-
白米 ,洗淨,瀝乾200 克
-
白芝麻1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1058.8 kcal /
4425.6 kJ
Białko
32.3 g
Tłuszcz
59.2 g
Węglowodany
94.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
103.3 g
Sód
586 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

下班輕鬆煮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan