
Urządzenia i Akcesoria
咖哩叻沙麵
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
油2 大匙
-
蝦米1 大匙
-
紅蔥頭10 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
咖哩粉4 大匙
-
高湯600 克
-
香茅 切段1 枝
-
南薑 切片5 克
-
油豆腐 切片4 塊
-
草蝦 ,剪去鬚腳6 隻
-
魚丸6 顆
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
雞蛋麵300 克
-
新鮮豆芽菜20 克
-
水煮蛋 剝殼,切半2 顆
-
油蔥酥1 大匙
-
新鮮九層塔 只取葉子3 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1449 kcal /
6066 kJ
Białko
63.128 g
Tłuszcz
51.918 g
Węglowodany
155.358 g
Błonnik
18.647 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

東南亞風味在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan