
Urządzenia i Akcesoria
蘭姆葡萄六花亭餅乾
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 個
Składniki
餅乾
-
奶油 ,切小塊,室溫軟化80 克
-
冰糖粉50 克
-
蛋黃 ,打散備用1 顆
-
杏仁粉 ,過篩35 克
-
低筋麵粉 ,過篩105 克
奶油葡萄蘭姆內餡
-
白巧克力100 克
-
奶油 ,切小塊,室溫軟化200 克
-
冰糖粉70 克
-
鮮奶油75 克
-
蘭姆酒20 克
-
葡萄乾 (約50克),預先以蘭姆酒酒漬(詳見要訣)3 大匙
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
4064.2 kcal /
16988.3 kJ
Białko
27.9 g
Tłuszcz
301.8 g
Węglowodany
323.6 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
665.8 g
Sód
1111.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

談心首選下午茶點
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan