Coca de recapte (Cataluña)

Coca de recapte (Cataluña)

4.3 59 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 unidades

Składniki

Masa
  • 200 g de agua
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 50 g de manteca de cerdo
  • 400 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
Relleno
  • 700 g de agua
  • 1 - 2 pimientos rojos (aprox. 350-400 g)
  • 1 berenjena (aprox. 350-400 g)
  • 1 longaniza fresca (aprox. 180-200 g)
Montaje y horneado
  • 200 g de lomos de bacalao desalado en trozos
  • 15 - 20 g de aceite de oliva virgen extra

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 30.35 g
Kalorie 3150 kJ / 754 kcal
Tłuszcz 34.86 g
Błonnik 7.22 g
Węglowodany 79.58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...